Професионална квалификация

Фондация Америка за България
В момента има 8 посетители в сайта
Обучение за консултанти по библиотерапия в Пещера ПДФ Печат
nch peshtera   ББИА и Библиотеката при НЧ „Развитие – 1873” – Пещера организират Тренингово обучение за консултанти по библиотерапия, което ще се проведе от 15 до 18 май 2017 г. в библиотеката. Обучението е в рамките на 30 учебни часа. Сертификати за завършен курс ще се издават само на участниците, преминали пълното обучение. Максимален брой участници – 16. Всеки участник ще получи по един екземпляр от книгата Наръчник за консултанти по библиотерапия (библиотекари). Желащите да се включат в обучението може да се запишат на имейл  Имейл адресът e защитен от спам ботове.  най-късно до 14.00 ч. на 10 май 2017 г.

За индивидуални членове и за библиотекари от библиотеки, колективни членове на ББИА, таксата за участие е 30 лв., а за нечленове на ББИА таксата е 80 лв. Заплащането става в срок до 5 дни преди започване на курса по банковата сметка на ББИА:

УниКредит Булбанк
IBAN BG13UNCR70001520064429
BIC: UNCRBGSF

 
IFLA
Посолство на САЩ в БългарияГьоте институт - България  Американска библиотечна асоциацияEBLIDA Фондация Глобални библиотеки - България Мемориален фонд Снежана Янева