Професионална квалификация

Фондация Америка за България
В момента има 7 посетители в сайта
Осми курс от ЦПОБ в Стара Загора ПДФ Печат
RB Stara Zagora   На 3 и 4 ноември 2020 г. в Регионална библиотека „Захарий Княжески“ – Стара Загора се проведе курсът „Дигитализация на комуникациите: онлайн маркетинг на библиотечни услуги” с лектор Наталия Георгиева. В него се включиха 10 библиотекари от различни отдели на регионалната библиотека. Курсът представи новия модел на общуване с потребителите на библиотечни услуги, обусловен от дигитализацията на комуникациите. Фокус на обучението беше онлайн маркетингът като средство за позициониране и популяризиране на библиотеките в конкурентна онлайн среда.

Основните теми, които разглежда бяха стратегии за представяне на библиотечни и информационни услуги, маркетингът като концепция и практика, библиотечните услуги като маркетингов продукт, онлайн маркетинг на библиотечни услуги: социалните медии отблизо, как да пишем в социалните медии и др.

Stara Zagora 2020  Stara Zagora 2020 1

Повече снимки ще намерите в профила на библиотеката във фейсбук.

 
IFLA
Посолство на САЩ в БългарияГьоте институт - България  Американска библиотечна асоциацияEBLIDA Фондация Глобални библиотеки - България Мемориален фонд Снежана Янева