Професионална квалификация

Фондация Америка за България
В момента има 1 посетител в сайта
Пети курс от ЦПОБ в Монтана ПДФ Печат
logo Montana    На 26 и 27 април 2021 г. в Регионална библиотека “Гео Милев” – Монтана се проведе курсът "Дигитализация на комуникациите: онлайн маркетинг на библиотечни услуги" с лектор Наталия Георгиева. В него участваха 8 души  7 библиотечни специалисти, чиито служебни задължения са свързани с поддържане на уеб сайта и страниците в социалните медии на регионалната библиотека, експерт „Връзки с обществеността” и специалисти, отговорни за комуникацията с различните аудитории и потребители на библиотечни услуги и главен експерт по "Култура и вероизповедания" в Община Монтана.

В продължение на два дни курсистите разучаваха нови стратегии за представяне на библиотечни и информационни услуги, маркетингът като концепция и практика, библиотечните услуги като маркетингов продукт, онлайн маркетинг на библиотечни услуги  социалните медии отблизо, как да пишем в социалните медии и др.

Montana 2021 w Montana 2021 1 w

Повече информация ще намерите на фейсбук страницата на библиотеката.

 
IFLA
Посолство на САЩ в БългарияГьоте институт - България  Американска библиотечна асоциацияEBLIDA Фондация Глобални библиотеки - България Мемориален фонд Снежана Янева