Начало arrow Актуално arrow Архив arrow 2015 arrow Конкурс за есе на тема „Идеите на младите хора за нови културни политики”
Конкурс за есе на тема „Идеите на младите хора за нови културни политики” Печат
pip.jpg
Сдружение с нестопанска цел „Писалка и перо” – Пловдив обявява Конкурс „Идеите на младите хора за нови културни политики”. Конкурсът е за иновативно мислещи млади хора на възраст от 16 до 30 години. Ако искате да откриете своите силни страни,  можете да си изберете една от темите на конкурса и да я разработите, като включите в нея Вашите уникални идеи. Очакваме  есета до десет машинописни страници, без приложенията. 
Участниците трябва да посочат информация за училище и специалността,  ако се обучават, точен адрес, е-mail и телефон за връзка.
След оценка на идеите от специализирано жури, авторите на най-добрите идеи, които ще доразвият в доклади, ще бъдат поканени да участват в обучителни конференции на тема „Нови културни политики на България  възможности за реализация и включване”. Участниците ще имат възможност да обменят идеи, да намерят нови партньори, да се включат в процеса на създаване на по-ефективни културни политики в България. Разходите по участието в конференциите ще бъдат за сметка на организаторите.
Есетата, моля изпращайте на е-адрес:  Този имейл адрес е защитен от спам ботове, нужна е Javascript поддръжка, за да го видите.  В subject напишете темата на разработката.
Краен срок за подаване на предложенията: 20 октомври 2015 г.
Необходимата информация за участието в конкурса, темите и критериите за оценка на есетата може да получите на страницата на Сдружение „Писалка и перо” във фейсбук.   

 
< Предишен   Следващ >
Посолство на САЩ в БългарияГьоте институт - България  Американска библиотечна асоциацияЕвропейско бюро на библиотечните, информационните и документационните асоциации Фондация Глобални библиотеки - БългарияМемориален фонд Снежана Янева
facebook          
Copyright © 2000 – 2024 Българска библиотечно-информационна асоциация
София 1000, ул. „Христо Белчев“ 2, ет. 5, офис 16; тел. 0885311836; имейл:  Този имейл адрес е защитен от спам ботове, нужна е Javascript поддръжка, за да го видите.