Фондация Америка за България

Електронен бюлетин Актуален брой                                                                        
АРХИВ

Месечен е-бюлетин

Актуални новини и предстоящи прояви
Начало arrow Актуално arrow ІХ Международна научна конференция „Бунтът на духа – основна сила по пътя към свободата“
ІХ Международна научна конференция „Бунтът на духа – основна сила по пътя към свободата“ Печат
rb_ruse_2022.jpg

Регионална библиотека „Любен Каравелов“ – Русе организира ІХ Международна научна конференция „Бунтът на духа – основна сила по пътя към свободата“, която ще се проведе на 28 и 29 април 2022 г. в Русе. Конференцията се посвещава на 150 г. от Първото общо събрание на БРЦК и 150 г. от смъртта на Ангел Кънчев. Съорганизатори на научния форум са Русенски университет „Ангел Кънчев“, Съюз на учените – клон Русе, Национален музей „Васил Левски“ – Карлово, Фондация "Васил Левски".
Срокът за изпращане на докладите и заявките за участие е до 5 април 2022 г. Таксата за участие от 60.00 лв. се плаща по банков път. Разходите на участниците (пътни, дневни и квартирни) са за сметка на командироващата страна. За повече информация: Валерия Йорданова, e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове, нужна е Javascript поддръжка, за да го видите. , 0876043155 и Валентина Караджова, e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове, нужна е Javascript поддръжка, за да го видите. , 0878574912.
 
< Предишен   Следващ >
Посолство на САЩ в БългарияГьоте институт - България  Американска библиотечна асоциацияЕвропейско бюро на библиотечните, информационните и документационните асоциации Фондация Глобални библиотеки - БългарияМемориален фонд Снежана Янева
facebook          
Copyright © 2000 – 2023 Българска библиотечно-информационна асоциация
София 1000, ул. „Христо Белчев“ 2, ет. 5, офис 16; тел. 0885311836; имейл:  Този имейл адрес е защитен от спам ботове, нужна е Javascript поддръжка, за да го видите.