Фондация Америка за България

Електронен бюлетин Актуален брой                                                                               
АРХИВ

Месечен е-бюлетин

Актуални новини и предстоящи прояви
Начало arrow Актуално arrow XVIII Национална библиотечна седмица
XVIII Национална библиотечна седмица Печат
nbs2024_logo_w.jpg
ББИА организира XVIII Национална библиотечна седмица под надслов „Библиотеките – по-нужни от всякога!“ от 10 до 17 май 2024 г. в партньорство с Фондация „Глобални библиотеки – България“. 
Молим колегите, които ще организират събития в рамките на НБС, да изпращат информация за подготвената програма до 7 май 2024 г. на имейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове, нужна е Javascript поддръжка, за да го видите. Молим колегите, които ще участват в закриването на кампанията на 17 май в София, да изпратят заявки до 14 май 2024 г. на имейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове, нужна е Javascript поддръжка, за да го видите. Рекламните материали (плакат и брошура) ще бъдат изпратени на регионалните библиотеки.
 
< Предишен   Следващ >
Посолство на САЩ в БългарияГьоте институт - България  Американска библиотечна асоциацияЕвропейско бюро на библиотечните, информационните и документационните асоциации Фондация Глобални библиотеки - БългарияМемориален фонд Снежана Янева
facebook          
Copyright © 2000 – 2024 Българска библиотечно-информационна асоциация
София 1000, ул. „Христо Белчев“ 2, ет. 5, офис 16; тел. 0885311836; имейл:  Този имейл адрес е защитен от спам ботове, нужна е Javascript поддръжка, за да го видите.