Начало arrow Актуално arrow Архив arrow 2011 arrow Национална работна среща на училищните библиотекари
Национална работна среща на училищните библиотекари Печат
ББИА

На 31 октомври 2011 г. от 11.00 ч. в офиса на ББИА ще се проведе Национална работна среща на училищните библиотекари на тема: „Училищните библиотеки – партньор за повишаване качеството на образованието – традиционни библиотечни практики и иновационни форми“, организирана от Секцията на училищните библиотекари към ББИА.

Повод за срещата са „Националната кампания за възраждане на библиотеките” и кампанията „Заедно да направим училищните библиотеки видими“.

В срещата ще участват училищни библиотекари от цялата страна, които ще покажат и споделят за своите успешни библиотечни практики и за това как превръщането на училищните библиотеки в медиатеки от съвременен тип е гарант за повишаване качеството на училищното образование.

 
< Предишен   Следващ >
Посолство на САЩ в БългарияГьоте институт - България  Американска библиотечна асоциацияЕвропейско бюро на библиотечните, информационните и документационните асоциации Фондация Глобални библиотеки - БългарияМемориален фонд Снежана Янева
facebook          
Copyright © 2000 – 2024 Българска библиотечно-информационна асоциация
София 1000, ул. „Христо Белчев“ 2, ет. 5, офис 16; тел. 0885311836; имейл:  Този имейл адрес е защитен от спам ботове, нужна е Javascript поддръжка, за да го видите.