Начало arrow Актуално arrow Архив arrow 2011 arrow Представяне на книгата "Измерване на качеството в библиотеките. Оценяване на ефективността"
Представяне на книгата "Измерване на качеството в библиотеките. Оценяване на ефективността" Печат

bbia_logo.jpg

На 16 декември 2011 г. в офиса на ББИА беше представена втората преводна книга от издателската програма за 2011 г.  – "Измерване на качеството в библиотеките. Оценяване на ефективността" от Розвита Пол и Петер те Бьокхорст.

Обстойна рецензия за книгата представи проф. Александър Димчев като подчерта важността на индикаторите за оценяване на дейността на библиотеките. Свои впечатления за трудностите при работата с текста споделиха преводачът – Асен Георгиев и научният редактор – Анета Дончева.

Пълният текст на книгата е публикуван в електронен формат в поддомейна Издателска дейност на сайта на ББИА. Книгата е издадена с подкрепата на Фондация „Америка за България“ и ще се разпространява безплатно.

Печатното издание е в ограничен тираж и ще се удовлетворят с предимство заявките от страна на индивидуалните и колективните членове на ББИА, направени до 29 февруари 2012 г. на имейл:  Този имейл адрес е защитен от спам ботове, нужна е Javascript поддръжка, за да го видите. . Книгите могат да се получат в офиса на ББИА или да бъдат изпратени по пощата/с куриер за сметка на получателя.

Представяне на книга Представяне на книга

 

 

 
< Предишен   Следващ >
Посолство на САЩ в БългарияГьоте институт - България  Американска библиотечна асоциацияЕвропейско бюро на библиотечните, информационните и документационните асоциации Фондация Глобални библиотеки - БългарияМемориален фонд Снежана Янева
facebook          
Copyright © 2000 – 2023 Българска библиотечно-информационна асоциация
София 1000, ул. „Христо Белчев“ 2, ет. 5, офис 16; тел. 0885311836; имейл:  Този имейл адрес е защитен от спам ботове, нужна е Javascript поддръжка, за да го видите.