Начало arrow Актуално arrow Архив arrow 2013 arrow Поздравления за новия директор на РБ Благоевград
Поздравления за новия директор на РБ Благоевград Печат
logo_blagoevgrad.jpgУважаеми колеги,

Мария Жингова е новоизбраният директор на Регионална библиотека „Димитър Талев“, Благоевград.

Професионалната й дейност и компетенции са свързани с библиотеките (училищна, а впоследствие и Регионалната библиотека), като библиограф-специалист в областта на библиографската и краеведската дейност. Освен това проявява активно отношение към обединението на библиотечните специалисти и е дългогодишен председател на регионалната секция на ББИА в областта.  

Днес колективът на Регионалната библиотека възлага високи отговорности и надежди за модернизиране работата на библиотеката, за осигуряване на непрекъснатото образование на библиотечните кадри, за утвърждаването на екипния подход, укрепване и издигане на техния авторитет.

ББИА пожелава на Мария здраве и много успехи!

 
< Предишен   Следващ >
Посолство на САЩ в БългарияГьоте институт - България  Американска библиотечна асоциацияЕвропейско бюро на библиотечните, информационните и документационните асоциации Фондация Глобални библиотеки - БългарияМемориален фонд Снежана Янева
facebook          
Copyright © 2000 – 2024 Българска библиотечно-информационна асоциация
София 1000, ул. „Христо Белчев“ 2, ет. 5, офис 16; тел. 0885311836; имейл:  Този имейл адрес е защитен от спам ботове, нужна е Javascript поддръжка, за да го видите.